2024 Sakarya evden eve nakliyat fiyatları belirlenirken pek çok unsur devreye girmektedir. Ev taşımak hem zahmetli hem de detaylı bir süreçtir. İşini iyi yapan bir firmayla çalışılmadığı zaman, eşyalarınızın zarar görmesi muhtemeldir.

Eşyalarınızın en ufak bir zarar görmemesi ve kaybolmaması adına kaliteli bir firmayla çalışmanız gerekmektedir.

Nakliyat fiyatları belirlenirken;

  • Eşyalarınızın ne kadar olduğu,
  • Şehir içine mi şehir dışına mı nakliye hizmeti almak istediğiniz,
  • Eşyalarınızın paketlenme sürecini firmamızın yapıp yapmayacağı,
  • Asansörlü taşımacılık hizmeti talep edip etmediğiniz

Gibi her türlü unsur, fiyat belirleme kısmında devreye girmektedir. Genel olarak baktığımızda ise bütçenizi sarsmayacak gayet uygun ücretlerle evinizin veya ofisinizin taşınma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  • Herhangi bir tayin durumu olduğunda,
  • Semt değiştirmeniz gerektiğinde,
  • Kiracıyken ev satın aldığınızda,
  • Farklı bir evi kiralamak istediğinizde,
  • Evinizde sorun yaşadığınızda,
  • Ofisinizi taşımak istediğinizde

Ve daha pek çok farklı nedenle nakliye ihtiyacınız olabilir. İşte tam da bu noktada devreye firmamız girmektedir.

Sakarya Evden Eve Nakliyat

Sakarya evden eve nakliyat firmamız sayesinde hem güvenilir hem de profesyonel bir hizmet almanız mümkündür. İşini en iyi şekilde yapan ekip arkadaşlarımız sayesinde, taşınma süreciniz ene hızlı ve kolay şekilde gerçekleşmektedir.

Çok uzun yıllardır bu sektörde hizmet veriyoruz. Müşterilerin beklentilerinden ve ihtiyaçlarından haberdarız. İşimizi de en iyi şekilde yapıyoruz. Nakliye süreci de çok kolay bir şekilde ilerlemektedir;

  • Nakliye hizmeti almak istediğinizde, öncelikle firmamızla iletişime geçmeniz gerekmektedir.
  • Firmamızı aradıktan sonra müsait olduğunuz bir vakitte evinize geliyoruz ve size ücretsiz bir şekilde ekspertiz hizmeti veriyoruz. Ekspertiz hizmeti esnasında fiyatlar konusunda bilgi almanız da mümkündür.
  • Eşyalarınızın paketlenmesinin firmamız tarafından yapılıp yapılmayacağını belirliyoruz.
  • Taşınma günü geldiğinde eşyalarınızı profesyonel bir şekilde paketliyoruz ve yeni taşındığınız yere götürüyoruz.
  • Herhangi bir monte işlemi için başka birini bulmanıza da gerek yok. Firma olarak her türlü süreci yönetiyoruz.

Oturduğunuz yerden çok kolay bir şekilde taşınmanız için yapmanız gereken tek şey, bizi aramaktır. Aldığınız hizmetten çok memnun kaldığınız gibi, bizi farklı birilerine de tavsiye edeceğinizden eminiz.

Sakarya Eşya Taşıma

Sakarya eşya taşıma hizmeti verirken, her konuda en profesyonel şekilde davranıyoruz. Mobilyalarınızı taşımadan önce, demonte bir hale getirerek, çizilmeyecek şekilde paketlemelerini yapıyoruz. Mobilyalarınızın zarar görmesi, çizilmesi gibi bir durum söz konusu bile değildir.

Profesyonel ekip ile araçlara en dikkatli şekilde taşınmaları yapılmaktadır.  Yeni taşındığınız adrese gelindiğinde ise, yine aynı dikkati göstererek kurulumları gerçekleşmektedir. Yataklar, koltuklar ve sandalyeler gibi eşyalarınız da paketlenirken streç filme sarılmaktadır. Aynı zamanda herhangi bir sorun yaşanmaması için havalı olan naylonlar kullanılmaktadır. Eşyalarınız paketlenirken çift naylon kullanılır ve böylece çizilme durumlarının da önüne geçilmiş olur.

En önemli şeylerden biri de beyaz eşyalarınızın taşınmasıdır. Eşyaların demonte süreçleriyle alanında uzman kişiler ilgilenmektedir. Taşınma sürecinde sabit şekilde durmaları için vida takılmaktadır. Yeni taşındığınız yere gelindiğinde de alanında uzman kişiler, kurulumlarını yapmaktadır. Eşyaların çizilmesi, herhangi bir yerlerinin çökmesi gibi bir durum mümkün değildir.

Sakarya Eşya Depolama

Sakarya eşya depolama hizmeti, firmamızdan en çok talep edilen hizmetlerden biridir. Taşınma süreçlerinde en fazla sorun çıkaran şey,  fazla eşyaların nereye koyulacağıdır. Taşınmaya karar verildiği zaman, eşyaların birden elden çıkarılması da mümkün olmayabilmektedir.

Örneğin ofisinizi taşımak istediğinizde, tamamen yeni bir başlangıç yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu sebeple de eşyalarınızı yenileyebilir, eski eşyalarınızı da elden çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Eşyalarınızın satışını yapana kadar da depolarımızda muhafaza etmeniz mümkündür.

Eşyalarınızı ilk verdiğiniz zaman ne durumdalarsa, teslim alacağınız zaman da aynı şekilde olacaklardır.

  • Eşyalarınızın kaybolması,
  • Başkalarının eşyalarıyla karışması,
  • Eşyalarınızın zarar görmesi

Gibi bir durum, söz konusu bile değildir. Depolarda herkesin eşyası için ayrı bölümler bulunmaktadır. Depoların ışığı da eşyaların zarar görmesini engelleyecek düzeydedir. Depolama hizmeti almak istediğinizde, firmamızla iletişime geçmeniz yeterlidir. Çok kısa bir süre içerisinde adresinize gelerek eşyalarınızı teslim almaktayız.

2024 Sakarya evden eve nakliyat fiyatları, parça eşya taşıma, asansörlü taşımacılık, eşya depolama gibi aklınıza gelecek her konuyla ilgili firmamızı arayarak bilgi alabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan ve hizmet vermekten çok memnun kalırız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Burada Paylaşın

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Sizin İçin Yazdıklarımız

evden eve nakliyat

Öztürk Nakliyat: Profesyonel Evden Eve Nakliyat Hizmeti Evden eve nakliyat, herkes için önemli ve karmaşık bir süreçtir. Evinizi yeni bir yere taşımak, birçok detayı düşünmenizi gerektirir ve doğru nakliyat firmasını seçmek bu sürecin kritik bir parçasıdır. İşte bu noktada devreye Öztürk Nakliyat giriyor. Deneyim ve Güvenilirlik: Öztürk Nakliyat, yılların verdiği

Profesyonel Nakliyat Firması Nasıl Tanınır? ​

Profesyonel Nakliyat Firması Nasıl Tanınır? Evinizi taşırken, doğru nakliyat firmasını seçmek büyük önem taşır. Ancak, profesyonel bir nakliyat firmasını nasıl tanıyacağınızı belirlemek bazen zor olabilir. İşte dikkate almanız gereken bazı önemli noktalar: Deneyim ve Referanslar: Profesyonel bir nakliyat firması, genellikle uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir. Geçmiş müşterilerin memnuniyeti ve olumlu

Mobilya Montaj İşlemleri

Profesyonel Mobilya Montaj İşlemleri ve Güvenilir Evden Eve Nakliyat Öztürk Nakliyat, evden eve nakliyat sürecinde uzmanlıkla mobilya montajı da sunmaktadır. Deneyimli ekiplerimiz, müşterilerin mobilyalarını güvenle taşıyıp montajını gerçekleştirmektedir. Uzman Mobilya Montajı Mobilya montaj işlemleri sertifikalı ve uzman personel tarafından özenle gerçekleştirilmektedir. Eşyalarınızın titizlikle montaj edilmesi, hasar riskini minimuma indirir. Ekstra

Beyaz Eşya Montaj İşlemleri

Beyaz Eşya Montaj İşlemleri Profesyonel Beyaz Eşya Montaj İşlemleri Beyaz eşyaların doğru montajı, evden eve nakliyat sürecinde en önemli adımlardan biridir. Öztürk Nakliyat olarak, bu kritik adımı titizlikle yerine getiriyor ve müşterilerimize güvenli bir taşınma deneyimi sunuyoruz. Deneyimli Ekip, Güvenilir Hizmet Profesyonel ve deneyimli ekibimiz, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi

Whatshapp